|

Studio Zonnegroet

Krachtvlinder

Vlinders zijn magische lichtwezens! Ze staan symbool voor transformatie. Van eitje tot rups, het proces van verpoppen en het verschijnen van de vlinder, zo bijzonder! Een vlinder lijkt een totaal ander wezen als toen hij/zij begon als eitje, maar is onderweg altijd zichzelf. Wist je dat een rups volledig word afgebroken tijdens het proces van verpoppen?

Symbolisch voelt het voor mij net als transformatie bij de mens. Je maakt een heleboel verandering door in je leven, maar bent in de kern altijd jezelf. 

Hoe werkt het?

In een sessie maken we een reis langs jouw donkere en lichte kanten, om vervolgens uit te komen bij jou als geheel. Jouw levensenergie. Deze energie vertaal ik naar een krachtvlinder in woord en beeld. De sessie brengt je helderheid over waar je staat op jouw pad: je bent precies waar je moet zijn. 

Tijdens het creatie proces ontstaat er vaak nog een diepere laag. Via de tekening en mijn intuïtie krijg ik dan boodschappen door die ik aan je mee mag geven.

Krachtvlinder kunstwerken

“Een krachtvlinder is een zelfliefde cadeau”

Het kunstwerk ondersteund je op jouw mooie pad. Als het even moeilijk is om jouw licht te vinden of het donker te omarmen. Het brengt je weer een stukje dichterbij jezelf en meer innerlijke rust. Meer tevredenheid in het omarmen van al jouw stukjes. En volgens de ontvangers tot nu toe “een cadeau voor jezelf” 🙂

Praktische info

Levenscyclus illustratie: ongeveer 4 weken
Formaat: om de vlinder komt een witruimte van ongeveer 5-10 cm, afhankelijk van het papierformaat.
De prijs is inclusief btw, materiaal en eventuele verzendkosten. 

Jij ontvangt:
– De waardevolle online sessie
– Het originele kunstwerk
– De begeleidende boodschap in woorden (uitgebreide versie)

Micro krachtvlinder

Formaat papier 24x32cm

Macro krachtvlinder

Formaat papier 30x40cm 

Geef het licht cadeau

Natuurlijk is het ook mogelijk om een krachtvlinder cadeau te geven! Ik maak dan een mooi pakketje voor de ontvanger met een waardebon en uitleg van wat een krachtvlinder is. De ontvanger kan dan zelf contact met mij opnemen om het mooie krachtvlinder proces te starten. Neem gerust contact met mij op via info@studiozonnegroet.nl voor de mogelijkheden!

Voelt de investering te groot in één keer?

Het is mogelijk om in 9 termijnen te betalen. Een microvlinder kun je al voor 23 euro per maand aanschaffen en een macrovlinder voor 29 euro per maand. Neem gerust contact met mij op via info@studiozonnegroet.nl voor de mogelijkheden!

Hebben wij een klik?

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wil je vooraf alvast ervaren of wij een klik hebben? Ik ontmoet je graag!

Deze lichtwezens gingen je voor

Margot – Bleek blauwtje

“Na een voor mij wat onwennig begin, wist Danielle me snel op mijn gemak te stellen. Ik vond het heerlijk om even te tekenen, in mijn geval krassen. Het voelde als loslaten en openstaan voor nieuwe dingen!
Na een fijne sessie en een leuk en mooi gesprek kwam er een week lateR een prachtige vlinder, met een vleugje ‘shine’ tevoorschijn. Ze sloeg de spijker op zijn kop!“

Tamara – Groentje

“Allereerst ben ik ontzettend blij met mijn Krachtvlinder, deze is ontzettend mooi en vooral met veel zorg gemaakt. Het proces er naar toe was erg fijn. Daniëlle nam alle tijd voor mij, ze stelde mij eenvoudig op mijn gemak en het leek alsof we elkaar al langer kenden. In korte tijd leerde Danïëlle mij kennen, daarvoor gebruikte ze verschillende invalshoeken, welke op dat moment het beste paste. De uiteindelijke vlinder en toelichting is echt een bijzonder cadeau voor mezelf. Al met al een unieke ervaring die ik niet had willen missen”

Rosa – Dennenuil

“Na een voor mij wat onwennig begin, wist Danielle me snel op mijn gemak te stellen. Ik vond het heerlijk om even te tekenen, in mijn geval krassen. Het voelde als loslaten en openstaan voor nieuwe dingen!
Na een fijne sessie en een leuk en mooi gesprek kwam er een week later een prachtige vlinder, met een vleugje ‘shine’ tevoorschijn. Ze sloeg de spijker op zijn kop!“

Ina – Blauwe ijsvogelvlinder

“Ik kreeg de Blauwe ijsvogelvlinder, voorheen nooit van gehoord. Maar, o wat een herkenning toen ik de geschilderde vlinder met omschrijving kreeg, en o zo raak! Best wel gek en tegelijkertijd leuk dat alle eigenschappen en kenmerken door iemand anders herkend en gezien worden.
Nog leuker dat er een vlinder is die mijn zus kon zijn! Het was een hele leuke en mooie verrassing!!”

Veelgestelde vragen beantwoord

De rechten van de illustratie blijven altijd van Studio Zonnegroet. Hiermee kan ik jouw krachtvlinder op kaartjes laten drukken en jouw mooie levensenergie (die ook resoneert met anderen) verder verspreiden. Dankzij de kaartjes kan ik ook ervoor zorgen dat de prijs van een krachtvlinder niet de pan uit stijgt, want er zitten heel wat uurtjes in het stipje voor stipje schilderen!

De krachtvlinder wordt gemaakt op hoogwaardig 300 grams aquarelpapier van FSC cellulose en 25% katoen. Deze samenstelling wordt aanbevolen voor zoveel mogelijk behoud van de kleur. Daarnaast komt er een speciale vernis overheen, deze droogt watervast op en maak het kunstwerk minder vochtgevoelig. Wat jij nog kunt doen om het kunstwerk zo lang mogelijk mooi te houden: hang deze niet in de volle zon. 

De krachtvlinder wordt verstuurd via PostNL en je ontvangt een track & trace.

Meer vragen? Neem dan contact met me op.