|

Studio Zonnegroet

Krachtvlinder

Vlinders zijn magische lichtwezens! Ze staan symbool voor transformatie. Van eitje tot rups, het proces van verpoppen en het verschijnen van de vlinder, zo bijzonder! Een vlinder lijkt een totaal ander wezen als toen hij/zij begon als eitje, maar is onderweg altijd zichzelf. Wist je dat een rups volledig word afgebroken tijdens het proces van verpoppen?

Symbolisch voelt het voor mij net als transformatie bij de mens. Je maakt een heleboel verandering door in je leven, maar bent in de kern altijd jezelf, een prachtig lichtwezen!

Hoe werkt het?

In een sessie maak ik graag kennis met jou. Jouw levensenergie en jouw licht. Deze energie vertaal ik naar een krachtvlinder in woord en beeld. De online sessie brengt je helderheid over waar je staat op jouw pad: je bent precies waar je moet zijn. Tijdens het creatie proces ontstaat er vaak nog een diepere laag. Via de tekening en mijn intuïtie komen er ook woorden in mij op die ik aan je mee mag geven.

Krachtvlinder kunstwerken

“Een krachtvlinder is een zelfliefde cadeau”

Het kunstwerk ondersteund je op jouw mooie pad. Als het even moeilijk is om jouw licht te vinden of het donker te omarmen. Het brengt je weer een stukje dichterbij jezelf en meer innerlijke rust. Meer tevredenheid in het omarmen van al jouw stukjes. En volgens de ontvangers tot nu toe “een cadeau voor jezelf” 🙂 Wil je een voorproefje? Bestel dan een kaartenset.

Praktische info

Levenscyclus illustratie: ongeveer 4 weken.
Duur online sessie: ongeveer 60 minuten. Standaard is deze online, heb je de voorkeur voor offline, neem dan even contact met me op.
Formaat: om de vlinder komt een witruimte van ongeveer 5-10 cm, afhankelijk van het papierformaat.
De prijs is inclusief btw, materiaal en eventuele verzendkosten. 

Jij ontvangt:
– De waardevolle online sessie
– Het originele kunstwerk
– De begeleidende boodschap in woorden (uitgebreide versie)

Micro krachtvlinder

Formaat papier 24x32cm

Macro krachtvlinder

Formaat papier 30x40cm 

Een vlinder abonnementje?

Het is mogelijk om in 9 termijnen te betalen. Een microvlinder kun je al voor 23 euro per maand aanschaffen en een macrovlinder voor 29 euro per maand. Neem gerust contact met mij op via info@studiozonnegroet.nl voor de mogelijkheden!

Geef het licht cadeau

Natuurlijk is het ook mogelijk om een krachtvlinder cadeau te geven! Ik maak dan een mooi pakketje voor de ontvanger met een waardebon en uitleg van wat een krachtvlinder is. De ontvanger kan dan zelf contact met mij opnemen om het mooie krachtvlinder proces te starten. Neem gerust contact met mij op via info@studiozonnegroet.nl voor de mogelijkheden!

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. 
Wil je vooraf alvast ervaren of wij een klik hebben? Ik bel graag even met je.

Deze lichtwezens gingen je voor

Margot – Bleek blauwtje

“Na een voor mij wat onwennig begin, wist Danielle me snel op mijn gemak te stellen. Ik vond het heerlijk om even te tekenen, in mijn geval krassen. Het voelde als loslaten en openstaan voor nieuwe dingen!
Na een fijne sessie en een leuk en mooi gesprek kwam er een week lateR een prachtige vlinder, met een vleugje ‘shine’ tevoorschijn. Ze sloeg de spijker op zijn kop!“

Tamara – Groentje

“Allereerst ben ik ontzettend blij met mijn Krachtvlinder, deze is ontzettend mooi en vooral met veel zorg gemaakt. Het proces er naar toe was erg fijn. Daniëlle nam alle tijd voor mij, ze stelde mij eenvoudig op mijn gemak en het leek alsof we elkaar al langer kenden. In korte tijd leerde Danïëlle mij kennen, daarvoor gebruikte ze verschillende invalshoeken, welke op dat moment het beste paste. De uiteindelijke vlinder en toelichting is echt een bijzonder cadeau voor mezelf. Al met al een unieke ervaring die ik niet had willen missen”

Rosa – Dennenuil

“Na een voor mij wat onwennig begin, wist Danielle me snel op mijn gemak te stellen. Ik vond het heerlijk om even te tekenen, in mijn geval krassen. Het voelde als loslaten en openstaan voor nieuwe dingen!
Na een fijne sessie en een leuk en mooi gesprek kwam er een week later een prachtige vlinder, met een vleugje ‘shine’ tevoorschijn. Ze sloeg de spijker op zijn kop!“

Ina – Blauwe ijsvogelvlinder

“Ik kreeg de Blauwe ijsvogelvlinder, voorheen nooit van gehoord. Maar, o wat een herkenning toen ik de geschilderde vlinder met omschrijving kreeg, en o zo raak! Best wel gek en tegelijkertijd leuk dat alle eigenschappen en kenmerken door iemand anders herkend en gezien worden. Nog leuker dat er een vlinder is die mijn zus kon zijn! Het was een hele leuke en mooie verrassing!!”

Chantal doyotrainingen.nl – Icarusblauwtje

“De krachtvlinder kwam zojuist binnen! Het eerste wat mijn zoon (7 jaar) zei, zonder dat ik nog iets had gezegd: “Ben jij dat als een vlinder?” Bijzonder toch? Ik vind hem erg mooi en goed gelukt! In de eerste 1/10e seconde dat ik hem zag (zonder dat ik al tekst had gelezen), voelde ik gelijk herkenning. Deze hoort bij mij! En dat had ik nooit gedacht! Ik dacht eerder ook aan de kleur groen, of roze, of paars. (Oké hij heeft ook paars). Maar dit is hem! 

Dankjewel voor al je werk. Dankjewel voor je lieve kaartje, en de prachtige bijbehorende tekst. Die mijn hart invliegt. Precies vandaag (supermoe na een zware trainingsdag) kon ik dit extra gebruiken. Ik ga hem hangen bij mijn bed. Ik wilde bijna zeggen: ik hou van jou. En ik doe het bij deze alsnog.“

Ilse – Koninginnenpage (Jasmijn – Kleine vos, Isabel – Bont dikkopje)

“Daniëlle maakte prachtige vlinders voor mijn dochters (3 en 6) met daarbij een tekst over de krachten van die vlinders. Dit spreekt de kinderen zo aan dat ze elke avond voor ze gaan slapen willen horen wat de vlinders te zeggen hebben. Daniëlle heeft goed geluisterd en gekeken naar de dames waardoor haar vlinders voor (h)erkenning zorgen.“

Veelgestelde vragen beantwoord

De rechten van de illustratie blijven altijd van Studio Zonnegroet. Hiermee kan ik jouw krachtvlinder op kaartjes laten drukken en jouw mooie levensenergie (die ook resoneert met anderen) verder verspreiden. Dankzij de kaartjes kan ik ook ervoor zorgen dat de prijs van een krachtvlinder niet de pan uit stijgt, want er zitten heel wat uurtjes in het stipje voor stipje schilderen!

De krachtvlinder wordt gemaakt op hoogwaardig 300 grams aquarelpapier van FSC cellulose en 25% katoen. Deze samenstelling wordt aanbevolen voor zoveel mogelijk behoud van de kleur. Daarnaast komt er een speciale vernis overheen, deze droogt watervast op en maak het kunstwerk minder vochtgevoelig. Wat jij nog kunt doen om het kunstwerk zo lang mogelijk mooi te houden: hang deze niet in de volle zon. 

De krachtvlinder wordt verstuurd via PostNL en je ontvangt een track & trace.

Heb je een vraag? Neem dan contact met me op. 

Boodschappen van de krachtvlinders

Roesje

Ik heb mezelf lief. Ik ben mijn eigen beste vriend(in) en ik omarm mezelf helemaal zoals ik ben. Ik volg mijn innerlijke stem en de fluisteringen van mijn hart.

Bleek blauwtje

Ik ben hier om energiek door het leven te fladderen en mijn lichte energie te verspreiden. Ook al lijkt het soms moeilijk, er is altijd een oplossing.

Bont dikkopje

Wat ik nodig heb, laat ik je weten. Want ik neem liefdevol mijn ruimte in. Ik ruik en geniet van elke bloem. Ik haal alles uit het leven wat erin zit en dan nog een beetje meer.

Kleine vos

Ik ga op avontuur, vandaag nog. Al is het maar een kleintje. Ik sta stevig met beide benen op de grond en omarm mijn gevoeligheid. Ik volg mijn eigen vuurtje, dan kom ik heel ver. Speel, klim en klauter door mijn dag heen.

Dagpauwoog

Ik laat mezelf zien, met al mijn kracht, kwetsbaarheid en littekens. Ik neem ruimte in en zet mezelf stevig neer. Hier ben ik! Ik ben nieuwsgierig en verlang naar de zomer.

Koninginnepage

Ik omarm het donker en het licht. Ik spreek uit wat ik te lang binnen gehouden heb. Ik ben vrij om mezelf te zijn en mijn mooiste leven te leven. Ik maak graag contact, zonder mezelf en mijn grote dromen uit het oog te verliezen.

Blauwe ijsvogelvlinder

Vanuit de lucht houd ik het overzicht. Ik vind het fijn om te weten waar ik aan toe ben. Ik weet wat ik wil en ik voel kracht en rust, ook al vlieg ik wel eens hard door. Ik ga graag van de gebaande paden met mijn originele ideeën.

Dennenuil

Mijn bontkraagje beschermd mij. Mijn binnenwereld is de plek waar ik vrij ben, waar ik speel en verwonder. Ik leef en creëer vanuit mijn hart. Ik vind het spannend en tegelijk omarm ik het, ik koester de angst. Ik laat los wat anderen ervan vinden.

Sint jansvlinder

Ik zet een stap en daarna pas weer de volgende. Ondertussen moedig ik mijzelf aan. Ik zie mijzelf in alles wat ik ben. Ik omarm mijn grootsheid en mijn kracht. Alles stroomt, ik hoef niets te doen. Ik ben het al. Ik ben trots op wie ik ben.

Moerasparelmoervlinder

Ik creëer een veilige bedding in mezelf, zodat de liefde er vrij doorheen kan stromen. Ik maak verbinding vanuit mezelf. Ik zie jou en mij. Ik straal liefde uit naar mijn omgeving. Ik ben liefde.

Glasvleugelpijlstaart

Dat ik anders ben dan anderen is mijn grote kracht. Ik vertrouw op mijn eigen kunnen, op alles wat al in mij zit. Weet je waar ik stiekem heel goed in ben? Humor en plezier! Ik lach om mezelf, zodat alles minder zwaar voelt.

Icarusblauwtje

Ik doe wat goed voelt voor mij en ik laat magie toe in mijn leven. Ik bekijk mezelf van alle kanten, zodat ik mezelf echt kan zien. Mijn licht straalt enorm krachtig, ik kan het bijna niet geloven. Vertrouwen ontstaat vanzelf wanneer ik door angst heen beweeg.

Al deze krachtvlinders als kaartenset ontvangen? Bestel ze hier! Van de eerste krachtvlinders die ik maakte liet ik ook posters drukken, die vind je op de pagina Posters en kaartjes.