over Daniëlle

Als iemand vraagt wat ik doe, zeg ik meestal: “Ik combineer mijn creativiteit met spiritualiteit en help mensen dichterbij hun innerlijke kern en intuïtie te komen” Is dit vaag? Voorheen werkte ik 8 jaar als grafisch vormgever in de tijdschriftenbranche, dat riep een stuk minder vragen op.

In de praktijk geef ik sessies waarin ik creatieve werkvormen gebruik, zoals intuïtief tekenen. Het onderbewuste word beter zichtbaar en je energie gaat weer stromen. Daarnaast schilder ik krachtvlinders (op maat). Een krachtvlinder is je persoonlijke cheerleader. 

Ik werk graag met mijn handen. Ik maak stempels, schep mijn eigen papier en sinds kort experimenteer ik met het maken van inkt (vanuit planten) Alle handgemaakte prints vind je samen met de krachtvlinder posters en ansichtkaartjes bij Everydeco.

Vergeet ik bijna te vertellen dat je ook voor een energetische healing bij mij terecht kunt. En wat weinig mensen van mij weten: ik geef ook Salsation danslessen. Stuur maar een bericht als je een keer mee wilt doen!

Jarenlang vroeg ik mij af of ik niet één duidelijk beroep moest kiezen. Maar ik ben een multipotential, ik heb meerdere talenten en interesses, ik fladder het liefst van project naar project. Ik ben het allemaal: illustrator, grafisch vormgever, healer, (natuur) coach. Ik voel mij het meest in mijn element als ik mag werken met energie, kleur, vorm, kwasten en planten. En natuurlijk wanneer ik buiten ben 😉

Andere leuke weetjes over mij: ik ben enorm fan van persoonlijke ontwikkeling (love de boeken van Brené Brown), ben gek op koken en lekker eten (nieuwste verslaving is de Libanese en Syrische keuken) en ik houd heel erg van de kleur geel… ohh en vintage kleding!

 

Relevante opleidingen en cursussen:

Artemis styling academie, mediastyling (2011)
Mindfulness bij GGZ (2014)
Intuïtieve ontwikkeling bij Mens & intuïtie (2020)
Healing bij Mens & intuïtie (2021)
Opleiding van het leven