|

Studio Zonnegroet

Over Daniëlle

Mijn verhaal

Ik woon in het mooie Brabant, en ik houd sowieso heel erg van de (Nederlandse) natuur. Wandelen brengt mij altijd innerlijke rust en inspiratie. Als kind was ik al het aller liefst buiten. Lekker aan het rommelen, kliederen en knutselen of met dieren in de weer. Mijn konijnen of kikkervisjes vangen in de sloot (sorry mama dat ik ze meebracht naar binnen en ze kikkers werden haha ;)) Heel intuïtief, gevoelig, speels, creatief en een beetje eigenwijs. En die pure, gevoelige Danielle ben ik nu weer terug aan het vinden.

Door mijn angsten te omarmen, aan te kijken en te helen ontstaat er weer ruimte voor haar. Herinner ik me haar weer. Durf ik mijn hoofd en controle wat los te laten, en te leven! Te vertrouwen op het universum, op mezelf, mijn intuïtie, de tekens en de “stroom” te volgen en helemaal mezelf te zijn.

In de afgelopen 10 jaar liep ik een aantal keren flink vast. Angst voor het leven en angst om niet goed genoeg te zijn werden flink getriggerd en ik werkte heel hard om dat (voor even) niet te voelen. Patronen zoals perfectionisme, pleasen, piekeren en twijfelen waren mijn beste vrienden om te overleven. In verschillende (grafische) banen werd ik onder- en overvraagd. Ik voelde mij niet gezien in mijn talenten, en mijn energiebalans ging altijd voor mijn werk door wat er van me werd gevraagd. Maar ik liep niet vast buiten, maar binnen in mezelf.

Van hoofd naar hart, van angst naar liefde

Mindfulness cursussen waren het begin van hoofd naar hart, een sjamaan en een energetisch therapeut die mij hielpen de stukjes in mijzelf te helen. En kleine stapjes zetten: wat begon met één intuïtieve tekening per dag (misschien weet je het nog wel: een speelkwartiertje op papier) groeide uit tot een van mijn belangrijkste tools die ik als coach in mijn rugzak heb.

In het ondernemen kom ik dezelfde angsten en patronen tegen als toen ik in loondienst werkte. Misschien zelf meer: omdat ik echt doe waar ik blij van word!

Inmiddels heb ik een mooie basis opgebouwd, van bewustzijn, energiebalans, eigenwaarde en nog veel meer. Ik durf in het diepe te springen, mijn intuïtie te vertrouwen, volg de tekens op mijn pad, ik beweeg dwars door mijn angsten heen, en soms kom ik even tot stilstand. En loop ik weer even vast. Maar ik signaleer het nu op tijd, ga ermee aan de slag en kom dan weer in beweging. Meestal op eigen kracht en soms loopt er iemand anders op mijn pad mee. 

Andere leuke weetjes over mij

  • Ik woon in een tiny house op een zorgboerderij. Met eendjes, cavia’s enzo 🙂
  • Eten, love it! Het liefst een tafel vol met kleine vega gerechtjes waaruit iedereen op kan scheppen. Ottolenghi is een van mijn favorieten.
  • Ik houd mega van persoonlijke ontwikkeling. #brenebrownfanclub.
  • Ik houd van plantjes en stekjes delen met mensen (wie wil er nog een Bommenwerper stekje?).
  • Ik ben dol op edelstenen en neem er vaak eentje mee in mijn zak ter ondersteuning.
  • Knoeien doe ik nog steeds graag. Ik experimenteer nu met het maken van mijn eigen inkt uit de natuur. Dankzij Sonja en Judith.
  • Geel is mijn favoriete kleur. Het voelt heel vrolijk, energiek en nieuwsgierig.
  • Daarnaast ben ik een rustig mens, die graag de diepte in gaat in gesprekken. Het liefst met onbekenden onderweg.
  • Ik doe de allerfijnste opleiding bij Mens en Intuïtie, die in totaal bijna 5 jaar duurt, waar ik me inschreef zonder een open dag te hebben bezocht.
  • De weegbree is mijn favoriete (berm)plant, omdat de blaadjes zo mooi met de wind meewuiven.

Het hier en nu

Ik voel mij het meest in mijn element wanneer ik mag werken vanuit mijn intuïtie, vanuit mijn zijns-energie. Ik ben een multi­potential; kunstenares, intuïtief coach, energetisch healer. En vooral mens.

De zon staat voor mij voor de essentie van wie je in de kern bent. En ik ontmoet (en groet;) jouw essentie graag. Ik ga als vanzelf de diepte in, dat hoort bij mij.

Momenteel bied ik een aantal fijne dingen. Ik schilder krachtvlinders en ik geef intuïtieve coaching sessies aan ondernemers. Maar ik sta altijd open voor nieuwe dingen. Wil je samenwerken, wil je mij boeken voor een workshop intuïtief tekenen of een kunstwerk? Neem dan gerust contact met mij op via info@studiozonnegroet.nl

Relevante opleidingen en cursussen:

Artemis styling academie, mediastyling (2011)
Mindfulness bij GGZ (2014)
Intuïtieve ontwikkeling bij Mens & intuïtie (2020)
Healing bij Mens & intuïtie (2021)
Ik en mijn innerlijke kritische delen 2 daagse bij Bert Hellinger instituut (mei 2022)
Reading bij Mens & intuitie (2022-2023)
LIP training systemisch werk bij IVSW instituut (jan 2023)
Opleiding van het leven sinds 1988 🙂

Ik ontmoet je graag!

Ben je nieuwsgierig naar een krachtvlinder, coaching sessie of wellicht een andere manier van (samen)werken met mij? Wil je even sparren of het passend voor je is op dit moment? Of wil je even voelen of het tussen ons klikt. Dat mag!