Posters en kaartjes

De natuur is mijn inspiratiebron. Vooral de kleine dingen trekken mijn aandacht. Ik schilder vlinders, insecten en planten. Ik werk heel verfijnd, stipje voor stipje. Daarnaast werk ik ook graag met zelfgemaakt papier of maak ik prints met de hand met mijn drukpers. Voor een schilderij op maat kun je ook bij mij terecht. Ik schilder jouw krachtvlinder, maar neem gerust contact op wanneer je geraakt bent door iets anders uit de natuur! Je kunt alles vinden op de webshop van Everydeco. Een shop waar je alles kunt vinden voor jouw inspiratiemuur, die ik samen run met collega ontwerper en fotograaf Eric Waterschoot. Hij houd net zo van insecten en planten als ik 🙂 Klik op de poster die je wilt en je komt automagisch op de juiste pagina van Everydeco terecht.

Aquarellen: vlinders, insecten en botanisch

Handgemaakt, kleine oplages en bijzonder papier

Origineel kunstwerk

Ben je benieuwd naar de originele aquarellen? Neem dan een kijkje op deze pagina.