Ontwerp en vormgeving

vanuit de juiste energie!

Grafische vormgeving en illustratie voor ondernemers

Het mooiste compliment dat ik laatst kreeg: “ik wil dat jij de ontwerpen maakt, want dan weet ik dat het klopt qua energie.” Ik neem namelijk graag de tijd om mij op jou en je bedrijf af te stemmen. Dit doe ik in een sessie van 1,5 uur. In de sessie leer ik jou kennen en geef ik je alvast praktische tips. Ik kijk conceptueel mee wat je nodig hebt voor een volledige stijl. Daarna kan ik voor je aan de slag en maak ik een offerte op maat, op basis van mijn uurtarief.

Wat ontwerp ik voor je?

Ik help je met een huisstijl voor Instagram (posts, stories en bijv. hoogtepunten covers). Wanneer ik templates maak help ik je vervolgens ze in Canva zelf toe te passen, zodat je ook zonder mij mooie ontwerpen kunt gebruiken. Ik ben tevens jouw grootste cheerleader als het gaat om online zichtbaarheid! Kijk daarvoor bij creatieve coaching.

Het lijkt me super tof om je kaartendeck te ontwerpen (of card deck, dat klinkt fancy;) en denk met je mee over het concept.

Hik je al maanden aan tegen het maken van die website? Ik help je met het concept en de stijl. Qua technische support zoek ik momenteel iemand om mee samen te werken!

Andere ideeën zijn natuurlijk welkom. Ik spreek graag de mogelijkheden met je door.

8 jaar ervaring als grafisch vormgever en art director

Ik maakte 8 jaar lang de mooiste magzines, voor allerlei doelgroepen. Grote bladen als Happinez, Flow en Hallo Jumbo, maar ook kleinere titels als Buitenleven en Toeractief. Ik maakte ook regelmatig de bijbehorende branding producten, zoals agenda’s, marketingmateriaal, zomerboeken, website stijl, instagram templates en ga zo maar door.

Hoe ga ik te werk?

We starten met een sessie van 1,5 uur. In de sessie leer ik jou kennen, brengen we in kaart wat je nodig hebt en geef ik je alvast praktische tips. Daarna kan ik voor je aan de slag en maak ik een offerte op maat, op basis van mijn uurtarief.

Praktische info

Sessie max 1,5 uur

Locatie: De Stadstuin, Bruistensingel 500, 5232AH, ‘s-Hertogenbosch of Online (in overleg)

Uurtarief: 60 euro exclusief btw

De vroege vogels

Voor Ilse maakte ik de huisstijl van haar gehele Instagram pagina. Stories en post templates. Kijk maar eens op haar instagram account.
“Ik dacht dat ik alleen praktische tips zou krijgen en hulp bij het maken van content voor Insta, daar bleef het niet bij. Na de eerste sessie wist ik al zoveel meer over mijn bedrijf, maar ook over mezelf. Na afloop van het traject had ik een aanbod waar ik blij mee was en dat mijn ideale klant aantrok.” 

Ilse, de Vroege Vogels