|

Studio Zonnegroet

Ondernemerscirkel

Yes de online ondernemerscirkels zijn weer gestart!

Even stilstaan bij jezelf, samen met een klein clubje bewuste ondernemers. Zodat je weer met beide benen in het hier en nu komt te staan. Vanuit die helderheid ontdek je welke stap voor jou van belang is op dit moment.

“Samen vormen we een nieuwe beweging:
van hard werken naar werken vanuit je hart”

Stroomt het bij jou even niet zo lekker in je bedrijf? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat het je kan brengen? Wees dan welkom! Na de sessie kun je vol vertrouwen verder op jouw mooie pad.

Ik stem mij van tevoren af op de groep, maar reken zeker op een fijne meditatie/visualisatie, delen met elkaar en leg je stiften/potloden klaar voor een intuïtieve tekening. Het hoeft geen kunstwerk te worden 😉

Ik ben er namelijk van overtuigd dat met één eenvoudige tekening jouw energie alweer zal gaan stromen. Even uit je hoofd en in je hart. Op een speelse en creatieve manier. Ik (en jouw businessbuddies voor die dag) kijken, luisteren en voelen graag met je mee.

Deze sessie is ook fijn als je kennis wilt maken met mijn manier van werken.

Herken je een van deze dingen? Doe dan mee!

Ik vind het lastig om de juiste stappen te zetten.
Ik ben de laatste tijd niet de liefste baas voor mezelf.
Ik vind het ondernemen soms wel alleen!
Ik ben eigenwijs: ik pak ondernemers dingen graag op mijn eigen wijze aan.
Mijn bedrijf kan wel een beetje speelsheid en creativiteit gebruiken.
Ik vind het momenteel lastig om even stil te staan.
Ik heb het gevoel dat andere ondernemers het allemaal voor elkaar hebben.
Ik doe graag mijn eigen ding, maar nu loop ik even vast.
Mijn innerlijke criticus is de laatste tijd wel erg enthousiast.

Deze zonnige ondernemers gingen je voor

Tatiana
Groepsessie

“Lieve Daan, ik vond het echt een eer om bij je eerste sessie Intuïtief Ondernemen te zijn. Ik vond het super leuk om te doen, ik wist niet dat ik mijn proces zo goed op papier kon krijgen. De oefeningen gingen helemaal vanzelf. Nu heb ik een mooie kleurrijke tekening om mezelf te herinneren wat ik nodig heb. Dankjewel!”

www.thelamplab.nl

Karlijn
Groepsessie

“Dank je wel Daniëlle! Ik vond het fijn om op deze manier met andere ondernemers te delen wat we tegenkomen. Veel herkenning en erkenning. Het herinnert me eraan hoe fijn ik het vind om met andere collega ondernemers te delen en luisteren, omdat het ondernemerschap soms best alleenig kan voelen. Vanuit dit gevoel ga ik hier weer stappen in ondernemen. “

www.slowlivingweekend.nl

Lieke
Groepsessie

“Dank je wel Daniëlle! Ik vond het fijn om op deze manier met andere ondernemers te delen wat we tegenkomen. Veel herkenning en erkenning. Het herinnert me eraan hoe fijn ik het vind om met andere collega ondernemers te delen en luisteren, omdat het ondernemerschap soms best alleenig kan voelen. Vanuit dit gevoel ga ik hier weer stappen in ondernemen. “

www.praktijkleria.nl

Kim
Groepsessie

“Heel waardevol om op deze wijze met elkaar en jezelf (en dus ook je bedrijf) te verbinden. Ik werd gelijk blij van de energie en voelde mij welkom met alles wat er op dat moment in mij aanwezig was. Danielle straalt een natuurlijke rust uit wat uitnodigt tot diepgang op een lichte en speelse manier. Daardoor werd voor mij helder wat er op dit moment voor mij belangrijk is. Het heeft mijn creatieve en zonnige kanten weer wakker gemaakt. Zo fijn ook om herkenning en inspiratie te vinden in elkaars verhalen! Dankjewel lieve Danielle.”

www.speelvol.nl

Anoniem
Groepsessie

Met de ondernemerscirkel creëert Danielle een rustpunt voor ondernemers die het graag anders willen doen en graag willen werken aan het hoe. Op creatieve wijze ben ik weer een stapje verder. Een aanrader voor iedereen die van de gebaande paden willen afwijken en hun eigen pad willen vormgeven. “

Suzan
Groepsessie

“Ik vond de sessie waardevol. De herkenning in het proces van de andere ondernemers en waar ik zelf sta en behoefte aan heb. Er wordt goed geluisterd naar elkaar en door Danielle doorgevraagd op je bevindingen. Er was ruimte om intuitief, creatief en verbindend bezig te zijn met je eigen proces en in contact met Danielle en de andere ondernemende deelnemers.”

www.forestfeelings.nl

Praktische informatie

Duur sessie: 1,5 uur
Aantal ondernemers: max 4 personen
Locatie: Online
Prijs: 33,- exclusief btw.

Liever samen de diepte in?

In de groepsessies werken we met de thema’s die op dat moment gezien, gevoeld en ervaren mogen worden in het veld van de cirkel. Wil je liever met mij kijken naar een eigen thema, dan kan dat in de vorm van een individuele sessie.