Dagpauwoog illustratie

Krachtvlinder illustratie

 Vlinders zijn magische wezens! Ze staan symbool voor transformatie, met hun bijzondere levenscyclus en de verschillende stadia.

Van eitje tot rups, het proces van verpoppen en het verschijnen van de vlinder, zo bijzonder! De vlinder lijkt een totaal ander wezen als toen hij/zij begon als eitje, maar is onderweg altijd zichzelf. Wist je dat een larve volledig word afgebroken tijdens het proces van verpoppen?

Symbolisch voelt het voor mij net als persoonlijke ontwikkeling bij de mens. En dat vind ik eindeloos interessant!
In welk stadium bevind jij je, wat heb je nodig en waar ga je naartoe?

Mag ik een stukje met je mee vliegen? Dan schilder ik een vlinder voor je! Die vlinder weerspiegelt jouw innerlijke wereld.

 

Hoe werkt het?

Inspiratiesessie via zoom of live in mijn werkruimte in ‘s-Hertogenbosch, waarin ik jou ontmoet.

Daarna stem ik af op jouw energie en voel ik welke vlinder bij je past.

Met jouw energie in mijn handen maak ik een illustratie voor je.
Het is dus een verrassing welke dag- of nachtvlinder er op papier verschijnt.

Daarnaast ontvang je nog een boodschap in de vorm van woorden, een affirmatie of iets anders, intuïtief dus 😉

Dit brengt het je

Soms is het lastig om te zien waar je staat, twijfel je over iets of misschien geloof je nog niet helemaal in jouw krachten. Ik vlieg graag een stukje met je mee, ik luister, kijk, denk en voel. Hierdoor kan ik je vertellen wat ik zie. En daardoor krijg jij meer helderheid over wie jij bent wat dit moment voor jou van waarde is.

Het brengt je weer een stukje dichterbij jezelf en geeft je richting op jouw reis. 

Een vlinder weerspiegelt jouw innerlijke kern, jouw waarde en jouw krachten. Geef het unieke kunstwerk een mooi plekje in je huis zodat je elke dag hieraan herinnert wordt. In jezelf geloven, in jouw kracht staan en leven naar jouw waarde.

Praktische info

Levenscyclus illustratie: 4 weken (vanaf de sessie tot het versturen van je vlinder)
Formaat papier: 24x32cm. Om de vlinder komt een witruimte van ongeveer 5m.
De prijs is inclusief alles. (btw, materiaal- en verzendkosten)

Trekvlinder

Een vlinder die iedereen te zien krijgt. Voor de prijs van 199 euro krijg jij het originele werk in jouw bezit en een online kennismaking van 30 minuten. De rechten van de illustratie blijven altijd van Studio Zonnegroet. Hiermee kan ik jouw vlinder op kaartjes en prints laten drukken en jouw mooie boodschap nog verder verspreiden.

Prijs: 199 euro
Standvlinder

Wil jij de enige zijn die jouw krachtvlinder aan de muur heeft? Voor de prijs van 899 euro krijg jij het originele werk in jouw bezit en een online (of offline) kennismaking van 60 minuten. De rechten blijven in dat geval ook van Studio Zonnegroet, maar ik zal er geen prints of andere producten van laten drukken.

Prijs: 899 euro

Neem gerust contact op als je meer informatie wilt of stuur mij een berichtje via Instagram 🙂

Zij gingen je voor
Klant Tamara

Tamara

“Allereerst ben ik ontzettend blij met mijn Krachtvlinder, deze is ontzettend mooi en vooral met veel zorg gemaakt.

Het proces er naar toe was erg fijn. Daniëlle nam alle tijd voor mij, ze stelde mij eenvoudig op mijn gemak en het leek alsof we elkaar al langer kenden. In korte tijd leerde Danïëlle mij kennen, daarvoor gebruikte ze verschillende invalshoeken, welke op dat moment het beste paste.

De uiteindelijke vlinder en toelichting is echt een bijzonder cadeau voor mezelf. Al met al een unieke ervaring die ik niet had willen missen”

Margot

“Na een voor mij wat onwennig begin, wist Danielle me snel op mijn gemak te stellen. Ik vond het heerlijk om even te tekenen, in mijn geval krassen. 

Het voelde als loslaten en openstaan voor nieuwe dingen! 

Na een fijne sessie en een leuk en mooi gesprek kwam er een week laten een prachtige vlinder, met een vleugje ‘shine’ tevoorschijn. Ze sloeg de spijker op zijn kop!

Klant Ilse

Ilse, moeder van Isabel en Jasmijn

“Daniëlle maakte prachtige vlinders voor mijn dochters (3 en 6) met daarbij een tekst over de krachten van die vlinders. 

Dit spreekt de kinderen zo aan dat ze elke avond voor ze gaan slapen willen horen wat de vlinders te zeggen hebben. 

Daniëlle heeft goed geluisterd en gekeken naar de dames waardoor haar vlinders voor (h)erkenning zorgen.

Danielle: ik maakte ook nog kleurplaten voor de dames en deze werden met liefde ontvangen zoals je kunt zien op de foto.