Studio Zonnegroet

Intuïtieve coaching

Je bent een bewuste ondernemer… hallo persoonlijke ontwikkeling reis!

Jij bent je zielsbedrijf aan het creëren, vanuit jouw zijn. En je wilt het helemaal anders doen, want anders was je wel in loondienst gebleven toch? Maar je loopt vast. 

Je wilt een beetje meer licht brengen in de wereld, maar zit zelf regelmatig vast in de schaduw.

Overal om je heen zie je hoe je het zou “moeten” doen. Maar je word niet blij van marketing of sales trucs, het volgen van stappenplannen. En je breekt je hoofd regelmatig over je kernwaarden, visie etc. Je hebt al een paar onafgemaakte ondernemerscursussen op de plank liggen.. 

Dan komt je innerlijke criticus zich er ook mee bemoeien…

Die zorgt ervoor dat je gaat twijfelen, perfectioneren, uitstellen, pleasen, piekeren.. “Je moet NU iets doen om klanten te krijgen!” Aaargh! Je zou graag wat liefdevoller met jezelf om willen gaan, je eigen liefste baas willen zijn. Ja die met die snor 😉 Maar hoe kan je nu iets omarmen wat jou zo (vaak) dwars zit?

Well it’s your lucky day! Je hebt met een ervaringsdeskundige te maken 🙂

Ik help je om dichtbij jezelf te blijven. En (kleine) stappen zetten vanuit je intuïtie in plaats vanuit angst. Want als je in beweging blijft en iets doet waar je heel blij van wordt, dan volgen de klanten vanzelf. Tegelijk ook een grote uitdaging, want waar word je nu echt blij van?

“Ondernemen vanuit je intuïtie, zodat je bedrijf duurzaam groeit en volledig bij jou past”

Wat brengt intuïtief tekenen?

Intuïtief tekenen is een mooie tool om je eigen sabotage te herkennen. Erkennen dat je iets doet en omarmen gaat vanzelf wanneer je het voor je ziet op papier. Tegelijk heeft je intuïtie voldoende ideeën om nieuwe patronen te vormen. Mooi he dat het allemaal al in je zit 🙂 Tekenen helpt vervolgens ook heel mooi om alles te integreren in het dagelijks (werk)leven.

Mijn methode is intuïtief. Een mix van intuïtief tekenen, energiewerk (healing), de spiegel van de natuur (een buiten sessie kan in overleg ook!), creatieve visualisatie, tekens en boodschappen van krachtdieren en verder alles wat ik tot nu toe heb geleerd.

Zelf ervaren of mijn werkwijze bij je past?

Een safe space met liefdevolle aandacht

Tijdens de sessie gaan we een beweging maken. En dat doen we vanuit het hier en nu. Wat speelt er in jouw onderneming en je leven? Waar stroomt het al lekker en op welk gebied nog niet. Samen zoeken we de grenzen van jouw comfortzone op. Vanuit intuïtie ontstaan nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik stem mij op jou af, stel je nieuwsgierige vragen en teken met je mee, zodat je tijdens de sessie helderheid gaat ervaren. Vanuit dit gevoel wordt vanzelf duidelijk welke stap(pen) je wilt zetten. Na de sessie sta je in je kracht en met beide benen in jouw onderneming.

Praktische informatie

Duur sessie: 1,5-2 uur.
Locatie: Leefgoed in Rosmalen of in overleg ergens anders. Bij jou thuis is ook mogelijk binnen een straal van 75 km rondom ‘s-Hertogenbosch.
Een sessie buiten in de natuur is ook mogelijk!
Prijs: 139,- inclusief btw.

Langer samenwerken?

Wanneer de sessie je bevalt en je wat langer met mij zou willen werken dan is het mogelijk om een traject bij mij te doen. Na de eerste sessie kunnen we de mogelijkheden bespreken. Ik stem graag een traject af op jouw ritme en wensen.

“Samen vormen we een nieuwe beweging:
van hard werken naar werken vanuit je hart”

Nog geen ondernemer, maar wel de wens?

Dan ben je ook van harte welkom bij mij. Ik kijk en voel graag met je mee zodat je stappen in de (voor jou) juiste richting kan gaan zetten en jouw droom werkelijkheid wordt.

Groep sessie

Yes binnenkort komen er ook weer fijne afgestemde ondernemers cirkels. Online verbinden met elkaar vanuit je eigen veilige omgeving.

Deze zonnige ondernemers gingen je voor

Karlijn
Groepsessie

“Dank je wel Daniëlle! Ik vond het fijn om op deze manier met andere ondernemers te delen wat we tegenkomen. Veel herkenning en erkenning. Het herinnert me eraan hoe fijn ik het vind om met andere collega ondernemers te delen en luisteren, omdat het ondernemerschap soms best alleenig kan voelen. Vanuit dit gevoel ga ik hier weer stappen in ondernemen. “

www.slowlivingweekend.nl

Lieke
Traject 3 maanden

“Het traject met Daniëlle was ontzettend ondersteunend voor mij en paste precies bij wat ik nodig had. Met Daniëlle’s begeleiding kwam ik elke sessie een stapje verder. Ik werd op een fijne manier uitgedaagd om buiten mijn comfort zone te gaan en door inspiratie en creativiteit mijn diensten neer te zetten. Ik kan me nu met zelfvertrouwen laten zien op social media, zonder onder druk te staan van alle marketing regels. Een van de belangrijkste inzichten voor mij was de verdieping die ik kreeg in de redenen waarom ik mijn praktijk heb en wat dit werk voor mij betekent. Daarin vond ik het (zelf)vertrouwen, inspiratie, creativiteit en enthousiasme om mezelf en mijn aanbod zichtbaar te maken.”

www.praktijkleria.nl

Suzan
Groepsessie

“Ik vond de sessie waardevol. De herkenning in het proces van de andere ondernemers en waar ik zelf sta en behoefte aan heb. Er wordt goed geluisterd naar elkaar en door Danielle doorgevraagd op je bevindingen. Er was ruimte om intuitief, creatief en verbindend bezig te zijn met je eigen proces en in contact met Danielle en de andere ondernemende deelnemers.”

www.forestfeelings.nl

Tatiana
Groepsessie

“Lieve Daan, ik vond het echt een eer om bij je eerste sessie Intuïtief Ondernemen te zijn. Ik vond het super leuk om te doen, ik wist niet dat ik mijn proces zo goed op papier kon krijgen. De oefeningen gingen helemaal vanzelf. Nu heb ik een mooie kleurrijke tekening om mezelf te herinneren wat ik nodig heb. Dankjewel!”

www.thelamplab.nl

Lieke
Groepsessie

“Dank je wel Daniëlle! Ik vond het fijn om op deze manier met andere ondernemers te delen wat we tegenkomen. Veel herkenning en erkenning. Het herinnert me eraan hoe fijn ik het vind om met andere collega ondernemers te delen en luisteren, omdat het ondernemerschap soms best alleenig kan voelen. Vanuit dit gevoel ga ik hier weer stappen in ondernemen. “

www.praktijkleria.nl

Anoniem
1 op 1 sessie

“Danielle voelde authentiek en volledig afgestemd op hetgeen waarvoor ik kwam. Dit voelde heel persoonlijk, alsof elke sessie haarzelf ook verrast omdat ze van tevoren niet weet wat er uit gaat komen.
De uitkomst heeft me verrast en voelt enorm waardevol. Echt iets waar ik concreet mee verder kan.”