|

Studio Zonnegroet

Coaching

Coaching voor bewuste ondernemers

Je bent ondernemer.. hallo persoonlijke ontwikkeling reis! Jij bent je zielsbedrijf aan het creëren, vanuit jouw zijn. En je wilt het helemaal anders doen, want anders was je wel in loondienst gebleven toch? Maar je loopt vast. 

Je wilt een beetje meer licht brengen in de wereld, maar zit zelf regelmatig vast in de schaduw.

Je innerlijke criticus zorgt ervoor dat je gaat twijfelen, perfectioneren, uitstellen, pleasen, piekeren.. Aaargh! Je zou graag wat liefdevoller met jezelf om willen gaan, je eigen liefste baas willen zijn. Maar hoe kan je nu iets omarmen wat jou zo (vaak) dwars zit?

Ik help je om dichtbij jezelf te blijven. En (kleine) stappen zetten vanuit je intuïtie in plaats vanuit angst. Want als je in beweging blijft en iets doet waar je heel blij van wordt, dan volgen de klanten vanzelf.

“Ondernemen vanuit je intuïtie, zodat je bedrijf duurzaam groeit en volledig bij jou past”

Een nieuwetijds beroep

Grote kans dat jij geen bakker of glazenwasser bent. Jouw beroep bestond misschien 20 jaar geleden nog helemaal niet of nauwelijks (of is het mega oud). Je bent bijvoorbeeld wandelcoach, energetisch therapeut, spiritueel leraar, heks, healer, plant kunstenares of… misschien heb jij jouw woord nog niet gevonden.

Er zijn genoeg methodes en stappenplannen te vinden om een bedrijf te starten of een klantenkring op te bouwen. Maar nieuwe beroepen, en deze nieuwe tijd vragen om nieuwe methodes en werkvormen. Tegelijk zie je (vooral online) andere nieuwe ondernemers juist roepen dat zij de manier hebben gevonden. Maar wat voor een ander werkt, werkt misschien niet/wel/anders voor jou.

Het goede nieuws: het werkt voor iedereen verschillend. Je hoeft je niet te verdiepen in alle taaie oude en supersonische nieuwe methodes.
Het slechte nieuws: het werkt voor iedereen verschillend. Je mag het onderweg uitvinden, door te spelen en experimenteren op jouw mooie pad!

En daarbij kom ik om de hoek kijken! Want die laatste manier kan super spannend zijn. Soms zie je door de bomen het bos niet meer of weet je simpelweg niet welk paadje je in wilt slaan. Of zit je innerlijke criticus je zo erg in de weg dat je helemaal stil valt.

Waar kan ik jou wel mee helpen: liefdevolle ondersteuning om in beweging te blijven, zodat je bedrijf duurzaam groeit.
Waar kan ik jou niet mee helpen: de beste methodes en stappenplannen om je bedrijf snel te laten groeien.

Een safe space met liefdevolle aandacht

Tijdens de sessie gaan we een beweging maken. En dat doen we vanuit het hier en nu. Wat speelt er in jouw onderneming en je leven? Waar stroomt het al lekker en op welk gebied nog niet. Samen zoeken we de grenzen van jouw comfortzone op. Vanuit intuïtie ontstaan nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik stem mij op jou af, stel je nieuwsgierige vragen, houd je een spiegel voor en voel en ervaar met je mee, zodat je tijdens de sessie helderheid ervaart over waar je staat. Vanuit dit gevoel wordt vanzelf duidelijk welke stap(pen) je wilt zetten. Na de sessie sta je in je kracht en met beide benen in jouw onderneming.

Mijn methode is intuïtief: een mix van intuïtief tekenen, energiewerk (healing/reading), de spiegel van de natuur (een buitensessie kan in overleg zeker!), creatieve visualisatie en meditatie, (basis) systemisch werk en innerlijk kind werk.

Intuïtief tekenen als tool

Intuïtief tekenen is een mooie tool om je eigen sabotage te herkennen. Erkennen dat je iets doet en omarmen gaat vanzelf wanneer je het voor je ziet op papier. Tegelijk heeft je intuïtie voldoende ideeën om nieuwe patronen te vormen. Mooi he dat het allemaal al in je zit 🙂 Tekenen helpt vervolgens ook heel mooi om alles te integreren en laten landen in je lijf. Het hoeft geen kunstwerk te worden (harkpoppetjes zijn welkom;))

Je bent welkom voor een sessie!

Duur sessie: 1-1,5 uur.
Locatie: In mijn tiny house of bij jou thuis (op max. 15 km rondom ‘s-Hertogenbosch).
Woon je verder weg? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.
Een sessie online of een mooi natuurgebied is ook mogelijk!

Prijs: 119,- inclusief btw.

Deze zonnige ondernemers gingen je voor

Lieke
Traject 3 maanden

“Het traject met Daniëlle was ontzettend ondersteunend voor mij en paste precies bij wat ik nodig had. Met Daniëlle’s begeleiding kwam ik elke sessie een stapje verder. Ik werd op een fijne manier uitgedaagd om buiten mijn comfort zone te gaan en door inspiratie en creativiteit mijn diensten neer te zetten. Ik kan me nu met zelfvertrouwen laten zien op social media, zonder onder druk te staan van alle marketing regels. Een van de belangrijkste inzichten voor mij was de verdieping die ik kreeg in de redenen waarom ik mijn praktijk heb en wat dit werk voor mij betekent. Daarin vond ik het (zelf)vertrouwen, inspiratie, creativiteit en enthousiasme om mezelf en mijn aanbod zichtbaar te maken.”

www.praktijkleria.nl

Anoniem
1 op 1 sessie

“Danielle voelde authentiek en volledig afgestemd op hetgeen waarvoor ik kwam. Dit voelde heel persoonlijk, alsof elke sessie haarzelf ook verrast omdat ze van tevoren niet weet wat er uit gaat komen.
De uitkomst heeft me verrast en voelt enorm waardevol. Echt iets waar ik concreet mee verder kan.”

Langer samenwerken?

Wanneer de sessie je bevalt en je wat langer met mij zou willen werken dan is het mogelijk om een traject bij mij te doen. Na de eerste sessie kunnen we de mogelijkheden bespreken. Ik stem graag een traject af op jouw ritme en wensen.

Nog geen ondernemer, maar wel de wens?

Dan ben je ook van harte welkom bij mij! Ik kijk en voel graag met je mee, zodat je stappen in de (voor jou) juiste richting kan gaan zetten en jouw droom de ruimte geeft.

Eerst ervaren? Doe mee aan de ondernemerscirkel!

Ik verzorg elke maand een online meetup met een klein groepje bewuste ondernemers. Even stilstaan bij jezelf en bij je ondernememing met gelijkgestemden.